Skip to content Skip to navigation

PÁLYANAPRA KÉSZ

A kizárólag az 595 Competizionéhoz elérhető Teljesítmény csomag elemei: Abarth mechanikus önzáró differenciál, Alcantara® borítású Abarth Corsa kagylóülések szénszálból készült héjjal a Sabelttől, 17”-os, könnyített Supersport alumínium, matt fekete színű felnik, rejtett rádióantenna és alumínium tetősapka, valamint Abarth oldalcsíkok színben egyező első és hátsó lökhárítóbetétekkel. Hódítsd meg az utakat!

KOMPROMISSZUMMENTES TELJESÍTMÉNY

Az Abarth 595 Competizione maga a teljesítmény. 1.4 T-Jet motor 180 LE teljesítménnyel, Garrett turbóval és 4 csöves "Record Monza" kipufogóval. 180 LE teljesítmény és 6.7 mp-es gyorsulás az 5.9 kg/LE tömeg-teljesítmény aránynak köszönhetően.

AZ ERŐ HANGJA

A 4 csöves "Record Monza" Abarth kipufogórendszer a fordulatszám függvényében változtatja a kipufogógázok áramlásának útját, és a fojtás csökkentésével növeli a teljesítményt, valamint fantasztikus hangzást biztosít. Sportos stílus és Abarth hangélmény.

ENGEDD SZABADJÁRA AZ ERŐ HANGJÁT

Egy beltér, amelynek hangulatát a versenyszellem dominálja. Az új, sárga, vagy piros biztonsági övek tökéletesen passzolnak a szériaként szövet borítású, kimagasló oldaltartású Sabelt GT kagylóülésekkel. Az ülésben még a legkisebb terhelésváltást is precízen érezni fogod, ahogy az a versenyzős stílushoz illik.

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY, MAXIMÁLIS REAKCIÓK

A Brembo versenytapasztalatait felhasználva alkotta meg a 4 dugattyús, fix alumínium féknyerges, 305 mm-es, perforált, belső hűtésű féktárcsákkal rendelkező fékrendszert, mely gyors reakcióidőt, rövid fékutat és kiváló adagolhatóságot biztosít fáradási hajlam nélkül.

ÚJ KAROSSZÉRIAELEMEK/ SZÍNEK

Az 595 Competizione modellt most már Matt kék, vagy Scorpione fekete színnel is vadabbá teheted. Stílusodat még jobban kiemelheted a fekete tetővel, amelyet azért alkottunk meg, hogy kihangsúlyozhasd Abarth-od sportos, elegáns jellemét.

GARANTÁLT TELJESÍTMÉNY

Az FSD (frekvenciafüggő csillapítás) technológiával rendelkező Koni lengéscsillapítók az úttartás javításával fokozzák a vezetési élményt és a biztonságot.

HANGERŐ

Kérésre elérhető a BeatsAudio™ rendszer: 480 watt, 8 csatornás digitális erősítő, két "A" oszlopba integrált magashangszóróval, 165 mm-es középsugárzókkal az első ajtókban, szélessávú hangszórókkal a hátsó oldalpanelekben és egy 200 mm-es mélynyomóval a csomagtartóban, a pótkerék helyén.

VERSENYZÉS IHLETTE BELTÉR

Még a fedélzeti technológia is bivalyerős. Az új, Alcantara borítású műszerfal és sebességváltó gomb igazi versenyhangulatot teremt a beltérben.

MŰSZAKI ADATOK

ERŐ

Motor

Motor típusa, lökettérfogat, szelepek száma T-JET, 1368 cm³, soros 4 hengeres, hengerenként 4 szelep

Max. teljesítmény LE (kW) @ 1/perc 180 LE (132 kW) @ 5.500

Max. Nyomaték 250 Nm @ 3.000 1/perc

Turbo Garret GT 1446

Erőátvitel, kipufogórendszer, légszűrő

Sebességváltó 5 fokozatú manuális / 5 fokozatú robotizált (opció)

Kipufogó 4 csöves Abarth rendszer, "Record Monza" szeleppel

Légszűrő BMC sportlégszűrő

KONTROLL

Felfüggesztés

Elől: MacPherson, kanyarstabilizátorral

Hátul: Csatolt lengőkarok, kanyarstabilizátorral

Karosszéria

Ültetett sportfutómű

Lengéscsillapítók

Elől: KONI teleszkópos, FSD (frekvenciafüggő) szeleppel

Hátul: KONI teleszkópos, FSD (frekvenciafüggő) szeleppel

Fékrendszer

Brembo belső hűtésű, perforált 305x28 mm-es féktárcsák, 4 dugattyús fix féknyergek alumíniumból, pirosra fényezve Belső hűtésű, perforált 240x11 mm-es féktárcsák

by Brembo Perforated and ventilated 240x11 mm rear brake discs

Keréktárcsák

"Corsa" 17" könnyűfém keréktárcsák 205/40-es gumikkal

MENETTELJESÍTMÉNYEK

TELJESÍTMÉNY

Tömeg - LE arány:  5,9 kg/LE

Végsebesség 225 km/h

Gyorsulás 0-100 km/h 6,7 mp. (kézi váltó) - 6,9 (robotizált váltó)

Tömeg - teljesítmény arány 5,9 kg/HP

Városi fogyasztás (l/100 km) 7,9 (kézi váltó) - 7,6 (robotizált váltó)

Országúti fogyasztás (l/100 km) 4,9 (kézi váltó) - 4,7 (robotizált váltó)

Átlagfogyasztás (l/100 km) 6,0 (kézi váltó) - 5,8 (robotizált váltó)

CO2 emisszió (g/km) 139 (kézi váltó) - 134 (robotizált váltó)

Környezetvédelmi szint Euro 6

THE RECORD MONZA AS YOU'VE NEVER HEARD IT BEFORE

RECORD MONZA KIPUFOGÓ, AHOGY MÉG NEM HALLOTTAD

A Record Monza ikonikus hangzású kipufogórendszere az Abarth 595 Competizione modellen még egyedibben szól. Még inkább a te stílusodban. Még adrenalindúsabban. Fogd a kormányt, taposs a gázba, és döntsd el, mennyi élményben legyen részed! Egyetlen érintésbe kerül a kipufogóban lévő szelep nyitása, rajtad múlik, hogy diszkréten szeretnél közlekedni, vagy úgy, hogy mindenki hallja, mennyi erő lakozik az 595 Competizionéban.