Skip to content Skip to navigation
0% EMISSIONS, 100% FUN.

0% EMISSZIÓ,
100% ÉLMÉNY.

Az alapításunk, 1949 óta bennünk lévő, a folyamatos innovációt hajtó erőtől vezetve, az elektromobilitás felé vettük az irányt. Egy fontos dologról azonban nem mondtunk le: teljesítményt, adrenalint és vezetési élményt akarunk adni az Abarthosoknak.

ALACSONYABB KÖLTSÉGEK, JOBB HATÁS

ALACSONYABB KÖLTSÉGEK,
JOBB HATÁS.

Határtalan szórakozás.

A kibocsátásmentességnek köszönhetően a csökkentett forgalmú övezetekben is használhatod autódat.

Kedvező választás

Az új Abarth 500e teljesen elektromos, nincsenek benne hengerek, üzemanyag és részecskeszűrők, olaj- és benzinpumpa, gyertyák, motorolaj és kipufogógáz-kezelő rendszer sem. Ez azt jelenti, hogy a fenntartása is sokkal egyszerűbb és olcsóbb, mint a hagyományos autóké.

Autód tökéletes formában tartásához csupán néhány kopóalkatrészt kell cserélned, például gumikat, fékbetéteket és tárcsákat, valamint légszűrőt.

A 8 év, vagy 160 ezer km garanciával aggodalmak nélkül élvezheted ki az új Abarthodban rejlő minden potenciált.

IT’S EASY TO HAVE FUN

SZÓRAKOZNI
EGYSZERŰ.

Az új Abarth 500e-vel és a Connected infotainment rendszerrel még a hosszabb utazásokat is könnyebben viseled majd. A program automatikusan tervezi meg a legoptimálisabb útvonalat, amelybe a nyilvános töltőhálózatot is belekalkulálja, a 85 kW-os gyorstöltésnek köszönhetően pedig 80 százalékos töltöttséget akár 35 perc alatt is elérhetsz. A mindennapi utazásokhoz, 40 km-re elegendő energiamennyiséget ezzel a módszerrel akár 5 perc alatt is az akkumulátorokba töltheted. Ennél még az is több időbe telik, hogy kitaláld, hogy hova szeretnél utazni.

BÁRHOL, BÁRMIKOR

BÁRHOL,
BÁRMIKOR.

Kezd lemerülni az akkumulátor, de épp úton vagy, távol az otthonodtól? Mi sem egyszerűbb : csupán annyit kell tenned, hogy egy nyilvános töltőponton megállsz és csatlakoztatod az autót. Az eSolution töltőalkalmazással irányíthatod a töltőállomást, ellenőrizheted a töltöttségi szintet, valamint távolról is vezérelheted a töltési folyamatot.

Ismerd meg a free2move töltési szolgáltatásokat.

SAJÁT TÖLTŐD

SAJÁT
TÖLTŐD.

Az easyWallbox a saját otthoni, fali töltőd. Plug & Play technológiájának köszönhetően telepítéséhez nincs szükség szakemberre, az eSolutions alkalmazással pedig távolról is vezérelhető. Dinamikus Energiamanagement rendszere megakadályozza az otthoni hálózat túlterhelődését és az ebből fakadó áramszünetet. Szakember segítségével teljesítménye 7,4 kW-ra növelhető, amellyel Abarth-od akár 4 óra alatt teljesen feltölthető.

Az eProWallbox a tökéletes megoldás arra, hogy optimalizáld a töltési teljesítményt.

Beépített RFID technológiájával és a mobilalkalmazással távolról, gyorsan és kényelmesen vezérelheted a folyamatot. Szintén tartalmaz energiamanagement rendszert, amely a rendelkezésre álló szabad kapacitások figyelembevételével módosítja a töltést.

THE AUTONOMY FACTORS

HATÓTÁVOT BEFOLYÁSOLÓ
TÉNYEZŐK.

A sebesség

Autópályán, 130 km/h-s sebességgel haladva feleakkora távot tudnak az elektromos autók megtenni, mint a WLTP ciklus szerint. Eközben a városi környezetben a hatótáv a WLTP ciklusban megadott értéknél is nagyobb lehet.

Számítanak a vezetési szokások

A visszafogott gyorsítások és a fékpedál óvatos kezelése nagyban hozzájárul az energiafogyasztás csökkentéséhez, az egypedálos vezetés pedig maximalizálja a regeneratív fékezés során visszanyerhető kinetikus energiát. Ezek együttesen 15-20 százalékkal is képesek optimalizálni a hatótávot.

Beltéri hőmérséklet és hatótáv

A külső hőmérséklet és az autó belterének fűtése, vagy hűtése akár 40 százalékkal is módosíthatja a hatótávot. Ez az érték függ az évszaktól és a kiválasztott beltéri hőmérséklettől is. Az autó töltés közbeni előfűtése a leghatékonyabb megoldás erre.

GYIK

A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Az új Abarth 500e Scorpionissima limitált, 1949 példányszámban készül.
Ez egy csúcskategóriás verzió, amelyek exkluzív külső jegyekkel és sorszámozott beltéri plakettel rendelkeznek,
amelyek az eredetiséget igazolják. A piaci bevezetés 2023 februárjában indul.

LEGYÉL AZ ELSŐK KÖZÖTT.