Skip to content Skip to navigation

EGY ÜVÖLTŐ IKON

Ismerkedj meg a Record Monza kipufogóval, az egyedi Abarth hangzás lelkével, amely mesteri hangzást kölcsönöz és megtestesíti a vérünkben lévő versenyzést. Minden gyorsítást, minden váltást kivételes, izgalmat keltő hangzás követ.

HATÁROZOTT FÉKEZÉS

Ha fékerőről van szó, az Abarth nem viccel. Akár a versenypálya aszfaltját szaggatod, akár a városban lézengsz, az úszónyerges Brembo fékekre mindig számíthatsz és kitolhatod a határaidat, tudván, hogy kivételes precizitással adagolható fékeknek köszhönhetően mindig időben tudsz majd megállni.

URALD AZ UTAKAT

Minden ív, minden bukkanó, minden hajtűkanyar eggyé válik: az új Abarth 695 Koni lengéscsillapítójával minden utat meghódíthatsz. A kivételes irányíthatóságot biztosító rendszert úgy fejlesztettük ki, hogy az autót mindig az aszfalthoz ragassza és mindig páratlan tapadást és stabillitást nyújtson. Domináld az aszfaltot és élvezd az utazást, amely legalább annyira kifinomult lesz, mint amennyire fergetes.

ERESZD SZABADJÁRA A BENNED LÉVŐ VERSENYZŐT

A skorpiók a vezető oldali ülésbe vannak szíjazva. Tapasztald meg a valóban sportos vezetés okozta élvezetet és az iránythatóságot az egyedi, karbonból készült Sabelt ülésekben. A teljesítmény és a stílus ötvözésével megalkotott ülések egyedi, arany színű kiegészítőket kaptak a 75th Anniversary modellben.

CSÁBÍTÁSRA TERVEZVE

Minden forradalom a szenvedélyről, precizitásról és az autóipari kiválóságról szól. A 17"-os, egyedi, arany színű alumínium felnik tökéletes egyensúlyt képviselnek a sportos agilitás, az úttartás, valamint a minden visszacsatolást megadó élvezetes vezetés között.

URALD A SÖTÉTSÉGET

Tapasztald meg az Abarth valódi, sportos lelkületét a prémium, fekete Alcantara borítású műszerfalával. A műszerfal elegáns vonalvezetése és az Alcantara eleganciája olyan körülményeket teremt, amelynek köszönhetően a versenypályán érezheted magad.

A TÖRTÉNELEM KEREKE

A versenysport ihlette új, háromküllős kormánykeréken a kiváló minőségű bőrt Alcantara és karbon betétek egészítik ki. Az ikonikus logó mellett a kiváló fogás is mindig veled lesz, hogy minden helyzetben uralhasd a Skorpiód.

SZINKRONIZÁLD A VEZETÉSED

Irányítsd utazásod a 7"-os infotainment kijelzőn keresztül, ahol a technológia és a szabadság találkozik. Az intuitív működésű, egy érintésnyire lévő kijelzőn keresztül elmélyedhetsz a valós idejű információk világában, a szórakozás pedig mindig veled marad.

A SEBESSÉG ÉS A HANG SZIMFÓNIÁJA

A Beats hangrendszerrel az utazást mozgó koncertté változtathatod, ahol minden hang a vezetés okozta adrenalinnal rezonál. A Beats Audióval közösen tervezett rendszer mély basszusokkal teli hangzást ad, amely tökéletesen passzol az Abarth saját hangzásához.

A TÖRTÉNELEM NÉVJEGYE

A TÖRTÉNELEM NÉVJEGYE

Teljesítmény, kihívások, adrenalin, örökség: lehetséges-e 75 év történelmét egyetlen jelbe sűríteni? Abszolút. Az exkluzív Piston Head matricát pontosan úgy készítettük, hogy megtestesítse mindazt a szenvedélyt és versenyzői DNS-t, amely 1949 óta hozzánk tartozik, és amely vonásokat büszkén mutathatunk ki új ferdehátú autónkon.
ÚJ ABARTH 695 75th ANNIVERSARIO

ÚJ ABARTH 695
75° ANNIVERSARIO

  • Teljesítmény: 180 Le
  • Gyorsulás 0-100 km/h: 6,7s
  • Végsebesség: 225 km/h