Skip to content Skip to navigation
ABARTH

A teljesítmény különleges oldala

Sportos, egyedi megjelenés, vagy kimagasló teljesítmény: bármelyiket is keresed, a különleges kiadású autóink most még nagyobb értéket képviselnek.

 

695 esseesse 695 esseesse 695 esseesse

ABARTH

695 esseesse

Ha menő vagy, és a vezetés a véredben van, akkor az új Abarth 695 esseesse a tökéletes játékszer. Ülj be, ereszd szabadjára versenyszellemed, használd ki az alumínium gépháztető által nyújtott előnyöket, állítsd be a hátsó légterelőt, és hallasd az Akrapovic kipufogó segítségével az összetéveszthetetlen hangot.

Úgy érzed, elég bátor vagy hozzá? Bizonyítsd!  

595 Monster Energy Yamaha 595 Monster Energy Yamaha 595 Monster Energy Yamaha

ABARTH

595 Monster
Energy Yamaha

Az Abarth és a Yamaha MotoGP csapata közti együttműködésből fakadóan olyan különleges szériát alkottunk, amely az exkluzív megjelenést és a teljesítményt kombinálja.

Az adrenalin új formája: az Abarth 595 Monster

ABARTH

695 70° ANNIVERSARIO

Ezzel a különleges kiadással ünnepli az Abarth fennállásnak 70. évfordulóját. A limitált szériából 1949 darab készült, utalva a márka alapításának évére.

A gyűjtőknek, és a teljesítmény iránt rajongóknak készült modellt olyan ikonikus elemek díszítenek, amelyek a korábbi Abarth modelleken is megtalálhatók voltak: Monza kipufogó, Monza 1958 zöld színű fényezés, Campovolo szürke body kitet és az alapító zsenialitására való emlékezésképp a versenysportot idéző, kézzel állítható Assetto Variabile légterelő.