Skip to content Skip to navigation

FÉKRENDSZER KONTROLLCSOMAG – MŰSZERES FÉKHATÁS MÉRÉSSEL

Bruttó 14.900 Ft-ért1,3

Egy olyan sportos, és dinamikus autómárka esetén, mint az Abarth, a fékrendszer kifogástalan működése, és hatásfoka elsőrendű fontosságú, és nagy odafigyelést igényel. Ellenőriztesse rendszeresen a fékhatást, a fékbetéteket és tárcsákat, és legalább 2 évente cseréltesse a fékfolyadékot is. Ne várja meg, míg a fék-kontrollámpa kigyullad!
Szakembereink műszeres fékhatásméréssel ellenőrzik a fékek hatásfokát.
A fékhatásmérés keretében szakembereink ellenőrzik a kerekekre ható fékerőt, továbbá az első jobb és első bal kerekek-, végül pedig a hátsó jobb és hátsó bal oldali kerekek közötti fékerő különbséget.

Ellenőriztesse a jármű fékrendszerét, bizonyosodjon meg hatásos működéséről, válassza a biztonságos autózást! A csomag ára műszeres fékhatásmérést is tartalmaz!

Ellenőrző pontok listája itt!

FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG – MŰSZERES LENGÉSCSILLAPÍTÓ MÉRÉSSEL

Bruttó 14.900 Ft-ért1,3

A dinamikus vezetés stabil úttartást kíván. A kopott futómű, különösen egy elhasználódott lengéscsillapító nemcsak rontja a fékezés hatásfokát, de balesetveszélyes helyzetet idézhet elő. Tudta-e, hogy egy elhasználódott lengéscsillapító 35%-kal is növelheti a féktávolságot és 25%-kal felgyorsítja a gumik rendellenes kopását is? Ne kockáztasson! Válassza a stabil úttartást, a biztonságos vezetést! Az Abarth márkaszerviz szakemberei pontról-pontra átvizsgálják a gépjármű futóművét, és műszeres lengéscsillapítóméréssel ellenőrzik a lengéscsillapítók kopását és hatásfokát.

Ellenőrző pontok listája itt!. Bármely autómárkához igénybe vehető!

FÉKRENDSZER + FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG

Bruttó 28.000 Ft1,3

Vásárolja meg együttesen a fenti két csomagot, és vegye igénybe kedvezményes áron!

150 PONTOS KOMPLEX
MŰSZAKI KONTROLLCSOMAG
BELSŐÉGÉSŰ ÉS HIBRID GÉPJÁRMŰVEKHEZ

Bruttó 39.900 Ft-ért1,2,3,4

Komplex műszaki átvizsgálásunkat azon Abarth tulajdonosoknak ajánljuk, akik számára a jármű kiváló műszaki állapotának hosszútávú megőrzése és biztonságos vezetés elsőrendű szempont. Javasoljuk továbbá használtautó-eladás vagy -vétel előtt, vagy használtautó beszámítást tartalmazó új autós ajánlat igénybevételéhez, illetve a már megvásárolt használtautó szakszerű állapotfelméréséhez is.

Ellenőrző pontok listája itt!.

A csomag tartalma:

  • Több, mint 150 ponton vizsgáljuk át gépjárművét, beleértve a fékrendszert, a futóművet, a gumiabroncsokat, a motor- és erőátviteli rendszereket, a nyílászárók, a rakteret/csomagteret és a felszereléseket, beépített tartozékok mellett ellenőrizzük a berendezések tömítettségét, a folyadékszinteket és azok minőségét. Átvizsgáljuk a teljes karosszériát, a világítóberendezéseket is.
  • Szakembereink műszeres fékhatásméréssel ellenőrzik a fékek hatásfokát. A fékhatásmérés keretében ellenőrizik a kerekekre ható fékerőt, továbbá az első jobb és első bal kerekek-, végül pedig a hátsó jobb és hátsó bal oldali kerekek közötti fékerő különbséget.
  • Szakembereink pontról-pontra ellenőrzik a gépjármű futóművét, és műszeres lengéscsillapítóméréssel ellenőrzik a lengéscsillapítók kopását és hatásfokát.
  • A csomag keretében márkaspecifikus beavatkozásként diagnosztikai műszerünkkel megállapítjuk, hogy a gépjármű kompjutere tárol-e hibát.

 

150 PONTOS KOMPLEX
MŰSZAKI KONTROLLCSOMAG
ELEKTROMOS GÉPJÁRMŰVEKHEZ

Bruttó 39.900 Ft-ért1,2,3,4

Az elektromos autó kevesebb karbantartást, de berendezéseinek összetettsége, technológiai fejlettsége, annál több figyelmet kíván. Tisztán elektromos járművekhez összeállított komplex műszaki átvizsgálás csomagunk bizonyosságot jelenthet azon ügyfeleinknek, akik a jármű rendszeres ellenőrzésében hisznek, vagy használtautó-eladás vagy -vétel előtt állnak, avagy használtautó beszámítást tartalmazó új autós ajánlathoz szeretnék felméretni elektromos autójuk piai értékét, vagy a már megvásárolt használtautó műszaki állapotfelmérésére lenne igényük.

Ellenőrző pontok listája itt!.

A csomag tartalma:

  • Több, mint 150 ponton vizsgáljuk át gépjárművét, beleértve a fékrendszert, a futóművet, a gumiabroncsokat, a motor- és erőátviteli rendszereket, a nyílászárók, a rakteret/csomagteret és a felszereléseket, beépített tartozékok mellett ellenőrizzük a berendezések tömítettségét, a folyadékszinteket és azok minőségét. Átvizsgáljuk a teljes karosszériát, a világítóberendezéseket is.
  • Szakembereink műszeres fékhatásméréssel ellenőrzik a fékek hatásfokát. A fékhatásmérés keretében ellenőrizik a kerekekre ható fékerőt, továbbá az első jobb és első bal kerekek-, végül pedig a hátsó jobb és hátsó bal oldali kerekek közötti fékerő különbséget.
  • Szakembereink pontról-pontra ellenőrzik a gépjármű futóművét, és műszeres lengéscsillapítóméréssel ellenőrzik a lengéscsillapítók kopását és hatásfokát
  • A csomag keretében márkaspecifikus beavatkozásként diagnosztikai műszerrel ellenőrizzük, hogy a gépjármű számítógépe tárol-e hibát, ellenőrizzük továbbá a meghajtó akkumulátor állapotát is.

 

 

ÉRTÉKBECSLÉS KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁS A 150 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁSHOZ

Bruttó 9.9000 Ft5

Az értékbecslés alapja a márkakereskedés/márkaszerviz által használt szoftver rendelkezésére állásától és típusától függ, illetve az átvizsgálás során megállapítottak alapján kerül meghatározásra. Ez az érték egy becsült, körülbelüli érték, mely értékesítési pontonként, a kereslet-kínálat függvényében változhat. A csomag önállóan nem, csak a 150 pontos komplex átvizsgálás mellé, kiegészítő szolgáltatásként vásárolható meg.

A meghirdetett kontroll csomagok mellett a kenőanyaggal kapcsolatos szerviztevékenyéghez kérje a gyári Selénia és Tutela kenőanyag termékcsaládokat.

1. Szemrevételezéssel, megbontás nélkül végzett átvizsgálás, mely a nem műszeres ellenőrzés esetében az átvizsgálást végző szakember szakmai tapasztalatai és hozzáértése alapján megadott becsült értékeket állapít meg. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a gépjármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási lehetőségét! Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A csomag részletes tartalmát a „Műszeres állapotfelmérés szervizcsomagok“ táblázat tartalmazza. A szervizcsomag ára nem bontható, más akcióval, hűségprogrammal nem összevonható, és árából visszatérítés nem kérhető arra hivatkozva, ha a vizsgált autó felszereltsége/motorizációja okán/hiányában bizonyos ellenőrzések nem elvégezhetők, illetve akkor sem, ha a megrendelő bizonyos ellenőrzések elvégzésére nem tart igényt. A feltárt állapot alapján javasolt kiegészítő szervizbeavatkozások/mérések/vizsgálatok vagy az értékbecslés kiegészítő szolgáltatás csak külön megrendelés és külön díj ellenében rendelhető(k) meg, jelen csomag azok elvégzésére nem terjed ki. A tájékoztatás nem teljes körű. Az akciós csomagár visszavonásig érvényes a magyarországi hivatalos Abarth márkaszervizekben.

2. Csak Abarth gépjárművekhez igénybe vehető csomag. Amennyiben Ön más gépjárműmárkára szeretné a csomagot igénybe venni, úgy előtte érdeklődjön hivatalos márkaszervizünkben, hogy az Ön gépjárművére a kontrollcsomag igénybe vehető-e.

3. A mérési jegyzőkönyv az átvizsgálási adatlap elválaszthatatlan része.

4. A gépjármű komputereiből történő hibakiolvasás, mely arról tájékoztat, hogy tárolnak-e hibát a gépjármű komputerei? Hibafeltárást, bővebb diagnosztikát a csomagár nem tartalmaz.

5. Komplex állapotfelmérés nélkül az értékbecslés nem végezhető el, ezért az értékbecslés csak a 150 pontos komplex kontrollcsomag mellé vásárolható, annak kiegészítéseként, plusz díj ellenében.

*A gyári technológiával újragyártott környezettudatos termékek minősége megegyezik az eredeti gyári alkatrészével. A termék betétdíjas lehet.