Skip to content Skip to navigation

Új regionális ügyvezető igazgató az FCA CEE élén

Budapest, 2018. április 10 . Régióvezetőt vált a Fiat Chrysler (FCA). A vállalatcsoport magyarországi, csehországi és szlovákiai tevékenységét a jövőben Andrew Higgins irányítja. A társaság budapesti központjába érkező szakember folytatja elődje munkáját. A Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe leköszönő ügyvezetője, Alberto De Aza az FCA spanyolországi szervezetét erősíti..

Andrew Higgins április 9-én foglalta el az FCA közép-kelet-európai regionális ügyvezető igazgatói posztját. A nagy-britanniai Manchester városában született, MBA diplomát szerzett, tagja az okleveles könyvvizsgálók társaságának (Association of Chartered Certified Accountants). Több mint két évtizedes autóipari gyakorlatát olyan nemzetközi márkáknál szerezte, mint a Vauxhall, az Opel, a Saab, a Hummer, a Cadillac, a Chevrolet és a Lotus.

Az új ügyvezető igazgató 2015 óta bizonyít az FCA szervezetében. Legutóbb a cégcsoport közel-keleti és afrikai hálózatfejlesztési tevékenységét irányította. Korábban több regionális és globális vezető posztot töltött be értékesítési, marketing, aftersales, valamint pénzügyi területeken. Munkája során megismerkedett és tapasztalatokat szerzett a közép-kelet-európai régióban is. Szaktudását, kiemelkedő vezetői képességeit, illetve szenvedélyes elhivatottságát mostantól az FCA magyar, cseh, és szlovák piacokon működő vállalatának irányításában kamatoztatja.

Leköszönő elődje, Alberto De Aza visszatér hazájába, Spanyolországba, ahol a jövőben az FCA helyi szervezetében felsővezetői feladatokat lát majd el. Kulcsfontosságú szerepet játszott az FCA közép-kelet-európai megújításában és fejlesztésében, sikeresen előkészítve a további regionális növekedés üzleti modelljét.

Barta Barbara
PR Manager

Fiat Chrysler Automobiles Central and Eastern Europe Kft
1138 Budapest Madarász Viktor u. 47, A-B. ép. IV. Em.
Mobil: +36 20 973 5177
Email : barbara.barta@fcagroup.com