Skip to content Skip to navigation

AUTÓKLÍMATISZTÍTÁS SZERVIZCSOMAG 11900 FT *

A klímaberendezés nemcsak a hűtéséért felel, de párátlanítja is az utastér levegőjét, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban. A kellemes hőmérséklet mellett azonban a tisztaságra is ügyelnünk kell, hiszen a nem karbantartott klímaberendezésben betegséget előidéző baktériumok telepedhetnek meg, és kellemetlen szagot idéznek elő az utastérben.
Tisztíttassa Abarth-ja klímaberendezését most akciós áron!

Mit kínálnak Önnek az Abarth márkaszervizek az akció keretében?

A klímatisztítás szerviz beavatkozás során minőségi klímatisztító spray-vel és gyárilag előírt technológiával áttisztítják a klímakört.

Jó tanács! Cseréltesse rendszeres időközönként a pollenszűrőt is!

A klímatisztítás csomag mellé 15% kedvezményt biztosítunk pollenszűrőkre, sőt bizonyos klímaalkatrészekre is.

POLLENSZŰRŐ AKCIÓ 15% KEDVEZMÉNNYEL*

Mi szükséges még az autóklíma tökéletes működéséhez?

A tökéletes komfort és az egészség érdekében ajánlott a pollenszűrő cseréje is. Az elhasználódott pollenszűrő pórusai eltömődnek a portól és szennyeződésektől. Most a gyári pollenszűrőkre 15% kedvezményt biztosítunk, ha pollenszűrő-cserével egyidőben a klímatisztítás csomagot is megrendeli. Éljen a lehetőséggel!

Az eljárás nemcsak jobb közérzetet biztosít az utastérben utazók számára, de nagyban növeli a klímaberendezés hatásfokát.

A hatékonyan működő klímaberendezés nemcsak kellemes hőmérsékletet biztosít, de párátlanítja is a levegőt, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban

Most a hagyományos, aktívszenes Prime pollenszűrőinket is 15% akciós kedvezménnyel kínáljuk, de ezt a kedvezményt csak a klímatisztítás csomagot megvásárló ügyfeleink számára biztosítjuk!

KLÍMKARBANTARTÁSI ÉS JAVÍTÁSI ALKATRÉSZEK
15% KEDVEZMÉNNYEL*

Tudta-e, hogy a klímaberendezés nem csak a nyári forróságban fontos? Nyáron az utastér levegőjét hűti, télen pedig a párátlanításért felel, így nem csapódik le a pára a hideg szélvédőn. Ha fontos Önnek a klíma hatékony működése, éljen most akciós karbantartási és javítási akciónkkal, melynek keretében a klímatisztítás csomagot vagy bármely műszaki átvizsgálás kontrolcsomagot megvásárló ügyfeleink számára akciós kedvezményt biztosítunk a klímaberendezéssel működtetésével összefüggő alábbi alkatrészcsaládok árából:

pollenszűrők, hűtőventilátorok, klímakompresszorok, klímakondenzátorok, elpárologtatók, radiátorok, klíma vezérlőegység, komplett fűtésblokk, javítószettek, csövek, klímakompresszorok**

*A klímatisztítás minőségi klímasprayvel végzett eljárást. A szerviz- és alkatrészajánlatok 2023. április 17-től 2023. június 15-ig érvényesek a részt vevő, hivatalos magyarországi Fiat márkaszervizekben. A pollenszűrő kedvezményt és a kiegészítő kedvezményeket - melyek a klímaberendezés meghatározott alkatrészcsaládjaira vonatkoznak- csak a klímatisztítás szervizcsomagot vagy a 150 pontos kontrollcsomagot megvásárló ügyfeleinknek biztosítjuk. A tájékoztatás nem teljes körű, az F Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybevételi feltételekről márkaszervizeinkben kérhet tájékoztatást. Az ajánlatok más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze.

**A gyári technológiával újragyártott környezettudatos termékek minősége megegyezik az eredeti gyári alkatrészével. A termék betétdíjas lehet.