Skip to content Skip to navigation

SENKI NEM ÁLLÍTHATJA MEG

Az adrenalinra, teljesítményre és menetdinamikára éhes Abarthosokat nehéz megállítani. Ugyanez a helyzet a mi Skorpiónkkal. Mától élvezheted az exkluzív, animált jelvényeket, amelyek életre kelnek és bevezetnek az Abarth lenyűgöző világába. Az első már el is készült, de készülj fel, mert hamarosan újabbak csatlakoznak.Részletek

Egy szimbólum. Megannyi jelentés.

Az Abarth 70 évvel ezelőtti megalapítása óta a skorpió a márka fő szimbóluma. Miért? Nos, mert Carlo Abarth novemberben, a skorpió jegyében született. De az Abarth skorpiója ennél többet is jelent. Mérget, keménységet, erőt. Ellenállhatatlan erőt. Üdvözlünk a skorpió odújában, ahol minden hónapban egy új lakó mutatja meg az Abarth világ különböző arcait.

A skorpió ezt is jelenti

TELJESÍTMÉNY

Kicsi autó, hatalmas erő. A Garrett turbótól az Akrapovic kipufogók összetéveszthetetlen morajlásáig, az erős, 1.4 literes, 180 lóerős T-JET motorral mindössze 6,7 másodpercig tartó gyorsulástól 100km/h sebességig, a professzionális Koni lengéscsillapítókig. A teljesítmény és az adrenalin a két fő hozzávaló, amelyet az Abarth nyújt.

A skorpió ezt is jelenti

SZENVEDÉLY

Akit egyszer a skorpió megmar, az onnantól nehezen áll ellen az Abarth-nak. 70 év alatt az Abarth többé vált, mint modellek sorozata. Család is lett egyben. Minden évben az Abarth Clubok tagjai a világ minden táján ralikon és különböző eseményeken találkoznak, hogy együtt ünnepeljék, hogy a skorpió összeköti őket.

A skorpió ezt is jelenti

MESTERMUNKA

Teljesítmény, stílusosan. Annak érdekében, hogy mindig a legjobb vezetési élményt és egy versenyző valódi mindennapjait nyújtsuk, modelljeinkhez mindig a legjobb alkatrészeket választjuk ki. Ilyen a Sabelttel fennálló szoros együttműködésünk, vagy a merész fényezés, amelyet azért választunk ki, hogy modelljeink még vadabbak és sportosabbak legyenek.

A skorpió ezt is jelenti

TECHNOLÓGIA

Hogy mindig teljeskörű élvezetet nyújtsunk, minden egyes modellt a legjobb technológiákkal egészítünk ki. Csatlakoztasd okostelefonodat a legújabb Uconnect™ HD érintőképernyőhöz, állítsd be a kedvenc dalaid lejátszási listáit a kalandjaidhoz. Teszteld saját teljesítményedet és értékeld ki vezetési stílusod az exkluzív Abarth Telemetry Rendszerrel.

A skorpió ezt is jelenti

ADRENALIN

A világ legfontosabb rali bajnokságaitól a márkabajnokságokig, murván, vagy aszfalton, amikor a skorpió pályára kerül, az adrenalin a tetőfokára hág, és akkor a MotoGP-vel való együttműködésünket még nem is említettük. Készen állsz arra, hogy végigkísérd a skorpió kalandjait?