Skip to content Skip to navigation

Elérhető színek és karosszériaformák

Méreg kék

Méreg kék
Ferdehátú
& kabrió

Acid zöld

Acid zöld
Ferdehátú
& kabrió

Elektromobilitás

Elektromobilitás

Egy környezettudatos, teljesítménynövelő választás
Részletek
Csatlakoztatott szolgáltatások

Csatlakoztatott szolgáltatások

Az új Connection Services alkalmazással felszabadíthatod az Abarth 500e Scorpionissima erejét, és kiélvezheted a még nagyobb önállóságot, relaxációt és komfortot, amely egyetlen kattintásra van tőled.  Egyszerűen csak használd a Fiat alkalmazást telefonodon, hogy beindítsd a járművet, előmelegítsd a belső teret, vagy csak ellenőrizd a járműved töltöttségi szintjét. Szükség szerint rá tudsz keresni nyilvános töltőállomásokra a közeledben – de akár az otthoni töltésedet is kontrollálhatod.

A navigációs funkció használatával megtervezheted az útvonaladat, miközben valós idejű információkat kapsz a forgalmi helyzetekről, változásokról és rengeteg másról.

A vezetési élményt tovább fokozva, a Connected Services még nagyobb biztonságot nyújthat számodra. A digitális jármű ellenőrző rendszernek köszönhetően mindig pontosan fogod tudni autód állapotát. A Fiat applikációja valós időben ismeri fel problémákat és tulajdonosának jelzi azokat – még a lopási kísérletek esetében is! Balesetnél pedig a segélykérő opciót is igénybe veheted, hogy hívást indíts.

Autódat Wi-Fi hotspotként is használhatod, amelyre akár 8 eszköz is felcsatlakozhat egy időben. Ez lehetővé teszi, hogy te és utasaid is biztonságosan szörfözhessetek online – még ha az Amazon hangvezérlőjét vagy az Alexát is használjátok.

AZ ÉLMÉNNYEL TELI VEZETÉS ÚJ ERŐRE KAP

7 másodperc. Ennyi időbe telik, mire beleszeretsz az új Abarth 500e-be, amely a városi vezetés terén az eddigi leggyorsabban reagáló* és legélvezetesebb Abarth 500. A Skorpió és a teljesítmény összjátékának, az elektromobilitás innovációjának köszönhetően még az előtt eléred a 100 km/h-s sebességet, hogy észrevennéd.

*1 másodperccel gyorsabb a 20-ról 40 km/h-ra gyorsításban a benzines modellhez képest (50 %-kal gyorsabb)
1 másodperccel gyorsabb a 40-ről 60 km/h-ra gyorsításban a benzines modellhez képest
1 másodperccel gyorsabb a 60-ról 100 km/h-ra gyorsításban a benzines modellhez képest (20 %-kal gyorsabb)

VEZESS A SAJÁT SZABÁLYAID SZERINT

A Turismo, Scorpion Street és Scorpion Track vezetési módok bármilyen körülmények között tökéletesen illeszkednek vezetési stílusodhoz, teljes szabadságot adnak a sportos beállítások kiélvezéséhez és az autóban rejlő teljesítmény kihasználásához, ezzel nyújtva egyedülálló vezetési élményt.

HALLD A TELJESÍTMÉNYT

A hanggenerátor egy olyan innovatív rendszer, amely a klasszikus Abarthok üvöltő hangját utánozza, erőteljesebbé, ikonikusabbá téve azt.

A funkciót az infotainment kijelzőn keresztül a Display > Electric Vehice > External Sound menüben tudod be/kikapcsolni.

A menü álló helyzetben, vagy 5 km/h-s sebességig érhető el.

Ha a hanggenerátor ki van kapcsolva, akkor az Akusztikus Járművédelmi Rendszer (AVAS) 25 km/h-s sebesség alatt aktív marad, így a gyalogosokat a motortérbe helyezett hangszórókon keresztül hallható zaj figyelmezteti az autó közeledtére.

EGYSZERŰEN FELVILLANYOZÓ

Az új skorpió jelvény nem csak egy jelvény: összefogja a teljesítményt az innovációval, a szórakozást a fenntarthatósággal. Ez a bizonyíték arra, hogy nyomot hagyunk a történelemben, egészen 1949 óta.

MINDEN SKORPIÓNAK MEGVAN A SAJÁT TRÓNJA

Az új, sportos ülések dizájnját az Alcantara skorpió nyomat gazdagítja. Ez a prémium minőségű anyag a versenysportból származik, és a sötét, sportos külső mellett a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja. A fejtámlák az ülésbe integráltak, természetesen skorpió mintával.

KAPCSOLATBAN AZ ÚTTAL

Az új Abarth 500e Scorpionissima gyémántcsiszolt, titán szürke, 18”-os alumínium felnikkel szerelt. Teljesítményére minden helyzetben számíthatsz, formája pedig összetéveszthetetlen.

FEJLESZD TOVÁBB A VEZETÉSI ÉLMÉNYT

Emeld új szintre a vezetési élményt a Uconnect™ infotainment rendszer hatalmas, modern 10,25”-os érintőképernyőjével. A Performance oldalaknak köszönhetően mindig figyelemmel tudod követni az autó teljesítményét élményautózás közben.

EGYETLEN ÉRINTÉSNYIRE

Az új Abarth 500e Scorpionissima infotainment rendszere kompatibilis az Apple Carplay telefontükrözéssel. Csatlakoztasd iPhone-odat a Uconnect™ infotainment rendszer 10,25”-os kijelzőjéhez és kezeld a telefonod a Carplay-en keresztül, akár Sirivel is. Hívásaidat, üzeneteidet az érintőképernyőn is láthatod, kérhetsz navigációt, valamint hallgathatod kedvenc podcastjeidet, zenéidet is - mindezt vezetékek nélkül. Minden, amire szükséged van, egyetlen érintésnyire van tőled.


A CarPlay, az iPhone és a Siri az Apple Inc. bejegyzett védjegyei.
A kompatibilis eszközök listájához kattints ide.

TECHNOLÓGIA AZ UJJVÉGEIDBEN

Az új Abarth 500e Scorpionissima infotainment rendszere az Android Auto telefontükrözéssel is kompatibilis. Annyit kell tenned, hogy vezeték nélkül csatlakoztatod az Android Auto interfacen keresztül a Uconnect rendszerhez a telefonod, és máris kényelmesen kezelheted hívásaid, üzeneteid, kedvenc alkalmazásaid, felfedezhetsz új helyeket a Google Maps segítségével és valós idejű forgalmi adatokat is kaphatsz. Mindezt a 10,25”-os érintőképernyőn keresztül.

A Google, a Google Play, az Android Auto a Google LLC. bejegyzett védjegyei. Az Android Auto használatához azzal kompatibilis autóra, Android 5.0 vagy újabb operációs rendszerű okostelefonra és az Android Auto alkalmazásra van szükség. A vezeték nélküli Android Auto használatához az alábbiak szükségesek:

• 11.0, vagy frissebb Android operációs rendszerű okostelefon és 5 Ghz-es Wi-Fi hálózat. Az Európai Unióban az okostelefonoknak egyéb hatósági előírásoknak is meg kell felelnie, hogy autón belül használható legyen az 5 Ghz-es Wi-Fi hálózat.
• Google, vagy Samsung okostelefon Android 10.0, vagy újabb operációs rendszerrel
• Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+, vagy Note 8 esetében Android 9.0, vagy újabb operációs rendszer
A kompatibilis eszközök listájához kattints ide.

MÉG TÖBB MÓKA, MÉG NAGYOBB BIZTONSÁG


Az új Abarth 500e Scorpionissima vezetéstámogató rendszereivel úgy tapasztalhatod meg a legnagyobb örömöt nyújtó vezetést, hogy közben nem kell aggódnod a biztonságod miatt. Egyebek között Automata Vészfékasszisztens, Sávtartó, Fáradtságérzékelő, Táblafelismerő, Holttérfigyelő, Tempomat és Segélyhívó áll rendelkezésedre.

TELJESÍTMÉNNYEL TÖLTVE

Az Abarth-tal és töltési módjaival közelebb a soha véget nem érő móka. Otthon vagy? Töltsd az autót a hálózati csatlakozón keresztül. Kültéren vagy? Autódat bármelyik nyilvános töltőállomáson is töltheted. Sietsz? Használd a gyorstöltés funkciót, amellyel 35 perc alatt 80 százalékos töltöttséget érhetsz el!

EGY ELÉG

Turismo, vagy Scorpion Street módban egyetlen pedál használatával is megtapasztalhatod a valódi vezetési élményt. Amint felemeled a lábad a gázpedálról, az autó elkezd lassulni és elektromossággá alakítás után visszatáplálja a kinetikus energiát, amellyel az akkumulátorokat tölti. Dióhéjban: ez az egyetlen pont, amikor szeretünk lassítani.

ÉBRESZD FEL A KALANDOZÁST

A gépháztető karakteres vonalai alatt található az új Abarth 500e Scorpionissima 113,7 kW teljesítményű elektromotorja, amelyhez 42 kWh kapacitású, lítium-ion akkumulátor csatlakozik. Ez a két elem közösen biztosítja az emissziómentességet és a vezetési élményt. A 235 Nm, azonnal jelentkező nyomatéknak köszönhetően hihetetlen gyorsulást tapasztalhatsz meg és minden egyes gázadásnál adrenalinnal töltődsz fel.

MŰSZAKI ADATOK

MOTOR

MOTOR TÍPUSA Állandó mágneses szinkron elektromotor

LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY 114 kW – 155 lóerő

LEGNAGYOBB NYOMATÉK 235 Nm

SEBESSÉGVÁLTÓ Egyáttételű

AKKUMULÁTORKAPACITÁS 42 kWh

TECHNOLÓGIA Lítium-ion

TÖLTÉSI IDŐ 3kW váltóáramú töltés otthoni hálózati csatlakozóból (0-100%) MODE 2: 15 óra 15 perc

11 kW váltóáramú nyilvános töltő (0-100%) – MODE 3: 4 óra 15 perc

85 kW egyenáramú gyorstöltés (0-80%) – MODE 4: 35 perc

IRÁNYÍTÁS

FELFÜGGESZTÉS

Első: McPherson rendszer, teleszkópos lengéscsillapítás

Hátsó: Csatolt lengőkaros rendszer, teleszkópos lengéscsillapítás

FÉKEK

Első: Tárcsa Ø 281x26

Hátsó: Tömör tárcsa Ø 278x12

KEREKEK

18”-os alumínium felni 205/40 R18-as gumikkal

TELJESÍTMÉNY

VÉGSEBESSÉG: 155km/h (electronically limited)

Acceleration 0-100 km/h: 7 mp*
*90 százalékos akkumulátor-töltöttség felett

...
...
...

A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Az új Abarth 500e Scorpionissima limitált, 1949 példányszámban készül. Ez egy csúcskategóriás verzió, amelyek exkluzív külső jegyekkel és sorszámozott beltéri plakettel rendelkeznek, amelyek az eredetiséget igazolják. A piaci bevezetés 2023 februárjában indul.

LEGYÉL AZ ELSŐK KÖZÖTT