Skip to content Skip to navigation

AUTÓKLÍMATISZTÍTÁS SZERVIZCSOMAG 13900 FT *

Bármely autómárkára

Ha klímás autója utasterében kellemetlen szagot érez, amelynek nem ismeri a forrását, a gépkocsit azonnal vigye márkaszervizbe!

Tisztíttassa gépjárműve klímaberendezését most akciós áron!

A tisztítatlan klímaberendezés veszélyei: Az ún. légionárius betegség okozója a gépkocsi klímaberendezésében tartósan megtelepedő legionella pneumophila baktérium, amely az általa szennyezett nedves levegő belélegzésével súlyos tüdőgyulladást okozhat. Hogy a baktérium elszaporodását megakadályozza, érdemes autója klímaberendezését évente ellenőriztetni akkor is, ha látszólag tökéletesen működik.

Mit kínálnak Önnek márkaszervizeink az akció keretében?

A klímatisztítás szerviz beavatkozás során eredeti minőségi klímatisztító spray-vel és technológiával áttisztítják a klímakört. A beavatkozáshoz semleges illatú vagy enyhén illatosított tisztítósprayk közül választhat.

Jó tanács! Cseréltesse rendszeres időközönként a pollenszűrőt is!

POLLENSZŰRŐ AKCIÓ
10% KEDVEZMÉNNYEL*

Mi szükséges még az autóklíma tökéletes működéséhez?

A tökéletes komfort és az egészség érdekében ajánlott a pollenszűrő cseréje is. Az elhasználódott pollenszűrő pórusai eltömődnek a portól és szennyeződésektől, és nem látják el feladatukat, sőt a klímaberenezés működésének hatékonyságát is rontják. A pollenszűrő csere tehát nemcsak jobb közérzetet biztosít az utastérben utazók számára, de nagyban növeli a klímaberendezés hatásfokát. A hatékonyan működő klímaberendezés nemcsak kellemes hőmérsékletet biztosít, de párátlanítja is a levegőt, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban

Ne halogassa a cserét!

Tavaszi akciónkban 10% kedvezmény biztosítunk pollenszűrő cserére.

Az akciós ajánlat egyaránt vonatkozik az alkatrész- és munkadíjra. Ön dönt! A cseréhez választhat hagyományos vagy aktív szenes prémium pollenszűrőt is, de ezt a kedvezményt csak a klímatisztítás csomagot megvásárló márka ügyfeleinknek tudjuk biztosítani.

Éljen a lehetőséggel!

KLÍMAKARBANTARTÁS ÉS -JAVÍTÁS
10% KEDVEZMÉNNYEL*

Egy berendezés akkor működik jól, akkor szolgál bennünket hibátlanul éveken keresztül, ha karbantartjuk. Nincs ez másképp autónk klímaberendezésével sem. Élvezze a klímaberendezés által biztosított hűvös levegőt nyáron és a párátlanított levegőt a hűvös időszakokban, és autózzon kényelmesen, biztonságban!

Éljen most akciós karbantartási és javítási akciónkkal!

Az akció a klímagázfeltöltésre nem vonatkozik. Klímagázfeltöltésre kérjen személyre szabott ajánlatot márkaszervizétől!

Akciós ajánlatunkat csak márka ügyfeleinknek tudjuk biztosítani!

Kenőanyaggal kapcsolatos szerviztevékenységhez válassza márkaszervizeinkben a gyári Selénia és Tutela kenőanyag termékcsaládot!

* Az ajánlatok 2024. április 16-tól 2024. június 15-ig érvényesek a magyarországi hivatalos Abarth márkaszervizekben. A minőségi klímasprayvel végzett klímatisztítás szervizcsomag bármely autómárkára, viszont a pollenszűrőcserére és a klímajavítás és -karbantartásra vonatkozó 10% kedvezmény csak Abarth márkára vehető igénybe. A pollenszűrő csere kedvezményt csak a klímatisztítás szervizcsomag egyidejű megvásárlása esetén biztosítjuk. A kedvezmény klímagáz feltöltésre nem vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, az F Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás feltételeiről Abarth márkaszervizeinkben kérhet tájékoztatást. Az ajánlatok más ajánlattal, akcióval, hűségprogrammal nem vonhatók össze. A képek illusztrációk.