Abarth hírek

Új regionális ügyvezető igazgató az FCA CEE élén

Budapest, 2018. április 10. Régióvezetőt vált a Fiat Chrysler (FCA). A vállalatcsoport magyarországi, csehországi és szlovákiai tevékenységét a jövőben Andrew Higgins irányítja.

Olvasson tovább

Abarth 695 Rivale – új vizeken jár

Carlo Abarth skorpiói mind különlegesek. Összetéveszthetetlen stílusuk, lenyűgöző karakterük, mérnöki precizitással megalkotott szerkezetük mögött egytől-egyig ott rejtőzik az a felejthetetlen Abarth-szellem, amit elég egyszer megéreznünk, hogy örökre a szerelmesévé váljunk.

Olvasson tovább

Abarth - a versenyzés a vérében van

Karl Abarth 1908-ban született Ausztriában, majd Olaszországban kezdett el dolgozni tizenévesen, ahol bicikliket és motorokat tervezett. Lételeme volt a versenyzés, mindig újabb és újabb kihívásokat keresett. Legendás hírnevét egy oldalkocsis motorbicikli nyergében szerezte meg, mikor legyőzte az Orient Express nemzetközi gyorsvonatot.

Olvasson tovább

A versenyzés mámora - Abarth

Az Abarth elsősorban stílust, szenvedélyt, valamint a teljesítmény és a műszaki precizitás legjavát jelenti. Minden egyes autó, ami a gyártószalagról érkezik, páratlan minőségű és tökéletesen egyedi.

Olvasson tovább

Újabb két év a Formula 4-ben

A német versenyszövetség megújította partnerszerződését az Abarth-tal, miszerint továbbra is skorpió erőforrások hajtják majd a Tatuus Forma 4-es együléses versenyautókat.

Olvasson tovább

Diadalmaskodott az Abarth 695 Biposto a németországi 2017-es Sport Auto AWARD-on

A Sport Auto magazin olvasói az Abarth 695 Biposto modellt választották kedvencüknek

Olvasson tovább