Skip to content Skip to navigation

Abarth hírek

Erős Pista

Az Abarth 595 Pista, ahogy nevéből is látszik (Pista olaszul versenypályát jelent) ízig-vérig sportos autózásra született, az autó nemcsak közúton, hanem versenypályán is igen komoly vezetési élményt biztosít.

Olvasson tovább

Új regionális ügyvezető igazgató az FCA CEE élén

Budapest, 2018. április 10. Régióvezetőt vált a Fiat Chrysler (FCA). A vállalatcsoport magyarországi, csehországi és szlovákiai tevékenységét a jövőben Andrew Higgins irányítja.

Olvasson tovább

Abarth 695 Rivale – új vizeken jár

Carlo Abarth skorpiói mind különlegesek. Összetéveszthetetlen stílusuk, lenyűgöző karakterük, mérnöki precizitással megalkotott szerkezetük mögött egytől-egyig ott rejtőzik az a felejthetetlen Abarth-szellem, amit elég egyszer megéreznünk, hogy örökre a szerelmesévé váljunk.

Olvasson tovább

Abarth - a versenyzés a vérében van

Karl Abarth 1908-ban született Ausztriában, majd Olaszországban kezdett el dolgozni tizenévesen, ahol bicikliket és motorokat tervezett. Lételeme volt a versenyzés, mindig újabb és újabb kihívásokat keresett. Legendás hírnevét egy oldalkocsis motorbicikli nyergében szerezte meg, mikor legyőzte az Orient Express nemzetközi gyorsvonatot.

Olvasson tovább

A versenyzés mámora - Abarth

Az Abarth elsősorban stílust, szenvedélyt, valamint a teljesítmény és a műszaki precizitás legjavát jelenti. Minden egyes autó, ami a gyártószalagról érkezik, páratlan minőségű és tökéletesen egyedi.

Olvasson tovább

Újabb két év a Formula 4-ben

A német versenyszövetség megújította partnerszerződését az Abarth-tal, miszerint továbbra is skorpió erőforrások hajtják majd a Tatuus Forma 4-es együléses versenyautókat.

Olvasson tovább

Diadalmaskodott az Abarth 695 Biposto a németországi 2017-es Sport Auto AWARD-on

A Sport Auto magazin olvasói az Abarth 695 Biposto modellt választották kedvencüknek

Olvasson tovább